Bugun...
Bizi izleyin:



AK Parti İl Başkanlığı’ndan MİYABB’A Ziyaret

Tarih: 08-10-2020 14:10:20 + -


AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Tanıtım Medya Başkanı Hakan Dereli Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Merkezini Ziyaret Etti.


AK Parti İl Başkanlığı’ndan MİYABB’A Ziyaret

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Tanıtım Medya Başkanı Hakan Dereli Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Merkezini Ziyaret Etti.

 

Genel Merkezi Kahramanmaraş’ta bulunan Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği’ni Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Tanıtım Medya Başkanı ziyaret etti.

 

Kahramanmaraş’ın yerel gündem olduğu görüşmede yapılan yatırımlar ile yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuldu. Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici Genel merkezi Kahramanmaraş’ta bulunan bir Basın Birliğinin olmasından memnuniyetlerini dile getirirken Kahramanmaraş’ın siyasette, bürokraside en üst düzeyde temsil edilmesi gerektiğini vurgularken aynı zamanda Kahramanmaraş’ın basın camiasında da üst düzeyde temsil edilmesi gerektiğine ihtiyaç olduğunu Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği’nin bu boşluğu yapacağı çalışmalar ile tamamlayacağını düşündüğünü ifade etti.

 

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Tanıtım Medya Başkanı Hakan Dereli’nin ziyaretlerinden oldukça memnun olduklarını ifade ederken Şehrimizi Basın Camiasında da üst düzeyde temsil etme gayreti ve çalışmasını içerisinde olduklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti;

 

“Son zamanlarda internet kanunu olmamasından kaynaklanan ve sosyal medyanın da etkisiyle Basın sektöründe çalışan meslektaşlarımız işini yaparken maddi imkansızlıkların yanı sıra sahte basın mensuplarıyla mücadele ettiklerini görüyoruz. Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği olarak Kahramanmaraş özelinde başlattığımız mücadelemizi tüm Türkiye’ye yayarak mesleğimizi hakkettiği itibara yeniden getireceklerini “ dedi.




Bu haber 1880 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI