Bugun...
Bizi izleyin:



Başkan Güngör'den Elbistan’a Teşekkür Gezisi

Tarih: 08-07-2019 19:16:06 + -


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör seçimlerden dolayı teşekkür ziyaretlerine ilk olarak Elbistan İlçesi’nden başladı.


Başkan Güngör'den Elbistan’a Teşekkür Gezisi

BAŞKAN GÜNGÖR’DEN AK PARTİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Elbistan’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk önce AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Güngör burada AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ve İlçe teşkilatı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Güngör burada yaptığı açıklamada, çok güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ifade ederek, ilçe belediyeleri ile koordineli hareket ederek talepleri ihtiyaç ve öncelik sırasına göre değerlendireceklerini söyledi.

Başkan Güngör, seçim sürecinde yürütülen çalışmalardan dolayı AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatının bütün organlarına ve parti mensuplarına teşekkür etti.

 

 

BAŞKAN GÜNGÖR’DEN MHP ELBİSTAN TEŞKİLATINA ZİYARET

MHP Elbistan Teşkilatını ziyarette Başkan Güngör’ü İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ve ilçe yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Güngör: “Seçimler sonrasında teşekkür ziyaretlerimize Elbistan İlçemizden başladık. Bu ziyaretlerimiz kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatını ziyaret ederek hasbihal ettik ve bizlere verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ettik” ifadelerini kullandı.

 

BÜYÜKŞEHİR’DEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DÖRT ADET TEKERLEKLİ SANDALYE

Güngör, Elbistan ziyaretinde ihtiyaç sahibi dört aileye tekerlekli sandalye hediye etti.

Engelli vatandaşları tek tek evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Güngör, hediye ettikleri tekerlekli sandalyeler ile bu insanların da sosyal hayata katılmasını sağlamaya gayret ettiklerini söyledi.

 

Başkan Güngör yaptığı açıklamada: “Biz belediyeler olarak alt yapı-üstyapı hizmetleri yapıyoruz ama sosyal hizmetler de bizim önemli bir görev alanımız. Bu anlamda dezavantajlı dediğimiz engelli kardeşlerimize de destek olmak amacıyla birer araç hediye ettik. Bu her şeyi tamamen çözmüyor ama bir nebze de olsa bu kardeşlerimizin sıkıntılarını hafifletmiş oluyor. Bu kardeşlerimize ve ailelerine yönelik bu alanları geliştirmemiz lazım. Bu mekanları oluşturduğumuz zaman aileler yavrularını buralara getirdikleri zaman kendileri bir nefes almış olacaklar. Engelsiz Yaşam Merkezi dediğimiz sosyal mekanları yaparak bu kardeşlerimizin hizmetine sunduğumuz takdirde ailelerimiz biraz daha rahatlamış olacaklar. Bu bağlamda belediye hizmetlerimizi yaparken, engelli bireylerin de kullanabileceği ve yararlanabileceği şekilde yapılmasına özen gösteriyoruz. Engelli kardeşlerimize ve ailelerine yönelik hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

 

BAŞKAN GÜNGÖR ELBİSTAN’DA GEZİ VE İNCELEMELERDE BULUNDU

Teşekkür ziyareti için Elbistan’da vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden Başkan Güngör, Cuma Namazı’nı Elbistan Ulucami’de kılmasının ardından esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti ve hayırlı işler dileklerinde bulundu.

 

Ziyaretlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Güngör: “Elbistan ilçemizde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında hemşehrilerimizin sıcak gönülleriyle karşılaştık, kucaklaştık. Gönüllerinin sıcaklığıyla ikram edilen çay eşliğinde Elbistan'ımızı konuştuk” dedi.

 

Elbistan’da gezi ve incelemelerine devam eden Başkan Güngör Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hizmet binası ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ek hizmet binasında incelemelerde bulunarak yöneticiler ve personellerle görüşerek burada birimlerin yaptığı çalışmalara ilişkin birim yöneticilerinden bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi.

 

Daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde piknik yapmaya gelen vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Güngör: “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Elbistan'ımıza kazandırılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemizde incelemelerde bulunduk. Birçok ilgi alanına hitap eden Millet Bahçemizin hemşehrilerimiz ve özellikle gençler tarafından rağbet görmesi ekip olarak bizleri sevindirdi” ifadelerini kullandı.




Bu haber 1236 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI