Bugun...
Bizi izleyin:



Başkan İsmet Düzkale, Meslekte 50.yıl

Tarih: 27-01-2021 16:00:00 + -


Başkan İsmet Düzkale, Meslekte 50.yıl


Başkan İsmet Düzkale, Meslekte 50.yıl

 

  Kahramanmaraş Elektrikçiler ve bobinajcılar odası başkanı #İsmet Düzkale’yi mesleğinde 50.yılını kutladık.

Medya  İnternet Yayıncıları Birliği olarak, Mesleğinde 50. Yılı olan Kahramanmaraş elektirikçiler ve bobinajcılar odası başkanı ismet düzkale’yi ziyaret ettik.

Ziyaretimizde elektrik ve elektronik esnafının sorunlarını sorduk. sorularımıza naif bir dille cevaplandıran Düzkale,  covid -19 salgınının esnafa büyük sıkıntılar ve zarar verdiğini vurguladı.

  Düzkale; “Sorunlara Çözüm Ararken Geçmiş Birikimleri Değerlendirmek Gerek”, Hiç kimse  toplumda karşılığı olmayan bir mesleğin mensubu olmak istemez ama gelin görün ki, saygınlık ve kabul ettirmek öyle kolay kolay  kendiliğinden kazanılmıyor.

Bunun için meslek ahlakını ticari ahlakı alış verişimizde ön planda tutmalıyız mesleğimiz icabı aynı sektörde özellikle serbest piyasada çok sayıda meslektaşlarımızla hizmet verme durumundayız aramızda elbette rekabet olacaktır ama bu rekabet, hizmeti daha iyi yapma yarışı şeklinde ve birbirimizi kırmadan, üzmeden zarara uğratmadan etik kurallar içinde olmalıdır..

Elektronik sektörü gün geçtikçe çoğalıyor ama ekonomik şartlar göz önünde bulundurulmalı telefon ve elektronik malzeme satıcıları olan üyelerimiz, ana sermayesini bir müddet elinde tutabiliyor bir çoğu işyerini kapatıp başka iş kollarına gitmek zorunda kalıyor.

Bunun için yozlaşan meslek gruplarına karşı uyanık olalım önlemler alalım ki, saygınlığımızı ve onurumuzu yitirmeyelim. Günümüzde esnafımızın sorunları çok çözüm ise topyekün çaba sarf etmemiz. Herkes sorumluluğunu bir parçada olsa yüreğinde hissetmelidir ki, başarıya ve kazanç yağlamaya daha hızlı ulaşabilelim..

Biz meslek STK ları kuruluş amacı üyelerinin her türlü sorunlarını her çeşit ortamda ve platformda  gündeme taşımak ve savunmaktan  vazgeçmekmek üzere çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz dedi. 

Basın çalışanları ve medya internet yayıncıları basın birliğine başarı dileklerinde bulunan başkan ismet düzkale  geçtiğimiz günlerde covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla  yaklaşık bir aylık tedavi gördüğü  ve sağlık durumunun iyileşmesi ile işinin başına dönmesi yönetimi ve üyelerini sevindirmişti.

 Başkan Düzkale  50 yıllık bilgi,birikim,tecrübelerini aktarmasıyla,doğru dürüst esnaflıktan taviz vermeden  50. yılını doldurmuş olması takdir edilesi hal almıştır bütün bu özellikleriyle örnek alınacak esnaf olmuştur. miyabb olarak misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz…




Bu haber 25210 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI