Bugun...
Bizi izleyin:


Leyla'nın Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu
Tarih: 03-07-2018 11:16:15 Güncelleme: 03-07-2018 11:16:15 + -


Ağrı'da 18 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın cansız bedeni bulundu. Dere yatağında yüz üstü suya atılmış şekilde bulunan Leyla'nın ölümü ise başta 6 günlük bebeğini kaybeden Seren Serengil ve diğer ünlüleri yasa boğdu.


Leyla'nın Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu

Ağrı'da Ramazan bayramının ilk günü ailesi ile birlikte bayram ziyareti için gittiği Bezirgan Köyü'nde kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın 18 gün sonra Bezirhane köyüne yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında yüz üstü suya atılmış şekilde bulundu. Ölüm haberini öğrenen 6 yıl önce kızını kaybeden Seren Serengil ve diğer ünlü isimleri yasa boğdu. İşte ünlülerin küçük Leyla hakkındaki paylaşımları...

SEREN SERENGİL

"Sadece 6 gün bir kız çocuğu annesi olabildim o da dokunamadan kuvezde seyrederek. Kokusunu bilemediğim gülüşünü göremediğim onunla zaman geçiremediğim sesini duyamadığım kaybettiğim kızım için hala kalbim ne kadar acır tarifi mümkün değil. Her kız çocuklu arkadaşlarımın evine gittikçe yaşasaydı 6 yaşında olacaktı diye yıl sayarım gözüm dolar. Şimdi düşünüyorum da gülüşünü, sesini, huyunu bildiği varlığına alıştıkları zaman geçirip saçının telini sakındıkları kaç yıllık evlatlarını hele bu şekliyle kaybeden annelerin hallerini. Allah onlara gerçekten sabır versin. Israrla hayvanlara insanlara bebeklere tecavüz edip öldüren bu sapıklara gereken cezanın verilmesini daha fazla kayıplar verilmeden istiyoruz"

KEMAL DOĞULU

Uyuyamıyorum, uyuyamıyorum, uyuyamıyorum. Uyku problemimle ilgisi Yok! Bu dünya güzeli iki kız Eylül ve Leyla daha hayatlarının baharına bile varmadan sonsuz uykuya yattılar ya. Ben uyuyamıyorum!

GÜLŞAH SARAÇOĞLU

Ah şu an ciğerim yanıyor. Size bunu yapanların Allah bin türlü belasını versin. Hangi ana tarafından doğruldunuz şerefsizlere kafayla yetiştirildiniz. Onlar daha bebek ya. Ölüm sizin gibi kansızlara ödül olur yaşamanız lazım ki her gün işkence göresiniz. Kendimi tutamıyorum bir anne olarak bu acının tarifi yok. Hadım diyoruz, bu bebeklere dokunan kansızların ellerini de dillerini de kesmek, gözlerini oymak lazım. Daha neler sayarım burada tahmin ediyorsunuzdur. İçim acıyor. Allah sabır versin. Ateş düştüğü yeri yakar."

AYLİN COŞKUN

Lütfen bir büyüğümüz bizleri organize etsin biz sesini en kolay duyuran camiadayız. Ben idam istemiyorum! Hadım edilip damgalansınlar. Ayrı koğuşlarda tutulmasınlar! Lütfen artık bir şey yapalım!

NUR YERLİTAŞ

"Ah şimdi öğrendim. Hemen idam edilmemeli. Yaptıklarını ağır cezasını çeksin önce, sonra assınlar. Bizde gidip seyredelim Eminönü meydanın da.

EMEL MÜFTÜOĞLU

"Çocuklarını öyle bir sevgiyle, öyle güzel, öyle bir ihtimamla yetiştirin ki, büyüdüklerinde tek bir canlıya bile zarar verecek canavarlara dönüşmesinler. Ne acıdır ki, her canavar bir zamanlar masum bir çocuktu. 07.07. Akşam 7 de Eylül için. Leyla İçin yürüyelim. Bütün İstanbul bütün Türkiye'yi sokağa çağıralım. Yardım edin. Bizim sesimiz çıksa da sizinki kadar duyulmuyor.

ÇILGIN SEDAT

Senin gibi bir meleğe kıyan cani it soyunu assalar yüreğimiz ferahlamaz nasıl bir insan müsvettesi bu şerefini yitirmiş keşke bize teslim etseler de cezasını biz versek

METİN AROLAT

"Çocuklarını öyle bir sevgiyle, öyle güzel, öyle bir ihtimamla yetiştirin ki, büyüdüklerinde tek bir canlıya bile zarar verecek canavarlara dönüşmesinler. Ne acıdır ki, her canavar bir zamanlar masum bir çocuktu.

AYLA ÇELİK

Günlerdir dua ediyorum sağ salim bulunsun diye. Bir acıdı ki içim, Allah annesine , babasına dayanma gücü versin. Bunu yapan sapıkların da ölmesini istiyorum.

NİHAT ODABAŞI

"Foto koyamayacağım, isimlerini de yazamayacağım. Hatta karşıma çıktığında haberleri gözümü kapamayacağım.Öyle derin derin bakarsam çıkamam çünkü o karanlıktan.. Annesi babası nasıl dayanacak düşünemiyorum bile.. Gitti yandı beynim.. aklim kalbim insani her hücrem kalakaldı."

ÖZLEM YILDIZ

"Bu kaçıncı acı nasıl bu kadar insanlıktan çıktık aklım almıyor ve biz nereye gidiyoruz. Küçücük bedenlerin hesabı nasıl sorulacak hangi ceza buna yetecek bilmiyorum sadece o acılı ana babaları düşünüyorum. Nefes alamıyorum"

SİBEL CAN

"Leyla'nın hesap soran bakışı. Hep, cevap arayacak. Kim cevap verecek?"

NUR FETTAHOĞLU

Nasıl bir toplum olduk! Baktıkça içim yanıyor. Ve maalesef ki bu sapık ruhlar hala aramızda elini kolunu sallayarak geziyor ne zaman karşımıza çıkacağını bilmiyoruz korku içerisinde evlatlarımızı kendimizi korumaya çalışıyoruz. Artık bir çözüm yalvarırım çözüm

SEDA ÜREN

"Bu kaçıncı yeter artık kalmadı, dayanacak yürek. Rabbim sen koru evlatlarımızı. Bildiğin gibi yap yeryüzüne inmiş bu şeytanları."

ÖZGE ULUSOY

"Güzel melek. Bu vahşet dursun lütfen. Her geçen gün yeni bir acı haber. Eylül Leyla ve diğerleri. Size iyi bakamadık. Allah rahmet eylesin nur içinde uyuyun. Bu acı son bulsun. Gerekenler yapılsın en kısa zamanda. Bu hepimizin çığlığı."

 




Bu haber 4588 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI