Bugun...
Bizi izleyin:



CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç,Halkın erken seçim beklentisi var.

Tarih: 23-10-2020 16:39:54 + -


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç,Halkın erken seçim beklentisi var.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç,Halkın erken seçim beklentisi var.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç,Halkın erken seçim beklentisi var.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, toplumda erken seçim beklentisi olduğunu öne sürdü. Öztunç, partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kentteki esnaf ve KOBİ'lerin sorun, talep ve önerilerini dinleyeceklerini söyledi.

Konuşmasında çeşitli konular üzerinden hükümeti eleştiren Öztunç, "Birçok Şehirde gördüğüm bir tablo var. Vatandaş artık yorulmuş, vatandaş artık bıkmış." dedi. Öztunç, "erken seçim" tartışmaları olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu: "Vatandaş artık erken seçim istiyor. İşçi erken seçim istiyor, esnaf erken seçim istiyor, çiftçi erken seçim istiyor. Milli irade diyoruz değil mi? Vatandaş erken seçim istiyor, hükümet neden erken seçimi istemiyor. Buyursunlar gelsinler. Bizim talebimiz olarak söylemiyorum bunu, bizim talebimiz değil vatandaşın talebi bu,

Öztunç; İl ve ilçe teşkilatlarımız esnaflarımızı gezdi. covid-19 sürecinde neler yaşadılar ekonomik olarak ne yaşadılar, bunları sordular aldıkları cevap tamamen sıkıntılı bir süreç olduğu para kazanamadıkları yönünde. esnaf kan ağlıyor. Biz tüm esnafın bu ekonomik çöküşünü rapor haline getirerek ilerleyen günlerde genel başkanımıza vereceğiz Kahramanmaraş’ın tüm sorunları teşkilatlarımız tarafından yerinde incelenerek cevaplar aranıyor dedi. İnsanlar işsiz kalıyorlar insanlar maddi gücü tükendi buhran geçiriyorlar battım bittim diyen insanları duyuyoruz artık yüz liraya ihtiyacı olan insanlar var. Genel başkanımız gurup toplantısında Kobilere ilişkin sorunları da dile getirecek.

En son Afşin Elbistan termik santralini çalıştıran çelikler Holding’e  1.500 milyar TL verildi. Teşvik olarak” daha öncede vermiştiniz Çelikler Holding’e çevreyi kirleten bacaları yapsınlar diye. Filtrede yapmıyorlar parayı alıyorlar hoop yiyorlar. "Öztunç ayrıca, Afşin- Elbistan Termik Santrali'nden dolayı bölgede yaşayan vatandaşların zorluk çektiğini yıllarca toz ve kül den kanser hastaları var  bu santrallerden dolayı hava kirliliği hat safhada bölgede çoğunlukla ölümlere neden oluyor bunun bir yaptırımı olmalı iktidar partisinin bu şirkete hala para aktarması hemde teşvik olarak  bizleri bölge halkını üzüyor dedi..

 Maalesef hükümet bu konuda ciddi adımlar atamıyor neden? Ben söyleyeyim kasa boş çünkü hazine tam takır kasalar boş. Neden boş peki? Söyleyeyim 3-5 tane yandaşa verildi hazineyi boşaltıp 3-5 kişiyi yandaşı zengin ettiler.

Öztunç; İstanbul’da köprü yapılıyor.  Görmediği, geçmediği köprünün parasını Kahramanmaraş’taki halk veriyor neden?  Garanti veriyor çünkü bu köprüden şu kadar araç geçer, geçmezse, ben veririm parayı diyor. Bunu yapacağına devlet o köprüyü kendisi yapsın. Devlet herkesten büyüktür. Maalesef hazine boşalmış durumda o yüzden artık vatandaş erken seçim istiyor, işçi erken seçim istiyor, esnaf çiftçi erken seçim istiyor. Milli irade milli irade diyorlardı değil mi? vatandaş erken seçim istiyor AK parti milli iradeden neden kaçıyor? Varsa yürekleri meydana çıksınlar vatandaş seçim olsun da kurtulalım şunlardan diyor.18 yıldır yönetemiyorlar

Kahramanmaraş’ta öyle bir belediye başkanımız var ki anket yapılsa ilk 3’ girer Türkiye’de tembellikte seçimlerden 2 yıl geçti Kahramanmaraş’ta üstüne koyduğu bir tane şey söyleyin.

 Hayrettin bey, suya indirim yapacaktı Antep Bizim suyumuzu içiyor %20 indirim yapıyor bende yapacağım demişti ne oldu indirim yapıldı mı?

Önsen köprüsünü yaptılar ne oldu?

Köprümü var orada?

Aksu çayı temizlenecekti ne oldu?

 Maraş’a hızlı tren gelecekti ne oldu? Bana gelen son açıklama Maraş Nurdağı arası kılçık yol yani banliyö treni Maraş’tan Nurdağı na gideceksin orada hızlı trene bineceksin. Çocuk mu kandırıyorsunuz? Kahramanmaraş size her seçimde yüksek oranda oy veriyor  milleti niye kandırıyorsunuz.

7 kasımda sayın Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş’a geliyormuş umarım geldiğinde hızlı trenin temelini atar Kahramanmaraş’a.

Bir havaalanı var uçak inmiyor. Uçakları da kaldırdılar yazık günah değil mi? bu memlekete.

Bu memleketin iş adamı, gazetecisi, öğrencisi, otobüsle gitmek zorunda mı? Havaalanı var  uçak inmiyor, kışın hiç inmiyor uçak, neden? cihazları çalışmıyor. Sahipsiz Kahramanmaraş samimiyetle söylüyorum sahipsiz..




Bu haber 2764 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI