Bugun...
Bizi izleyin:



DEVA'LILAR KAN VERDİLER DEVA OLDULAR

Tarih: 08-11-2021 10:48:36 + -


29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Kan Bağışı Kampanyası düzenleyen K.Maraş DEVA Partisi il yönetimi, kan bekleyen çok sayıdaki vatandaşa umut oldu. Kampanyaya ilişkin konuşan DEVA Partisi K.Maraş İl Sağlık İşleri Başkanı Uzman Dr. Ejder Seçkiner “Kan ver, DEVA ol diyerek kan bağışı kampanyamızı gerçekleştirdik. Her alanda milletimize deva olmak için gayretle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi


DEVA'LILAR KAN VERDİLER DEVA OLDULAR

DEVA Partisi K.Maraş İl Yönetimi ve  Kadın Politikaları, Gençlik Politikaları, Sağlık Politikaları ve Halkla İlişkiler Başkanlığı organizasyonu desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya Onikişubat  İlçe Başkanı Hakan Dedeoğlu ve Onikişubat ilçe yönetimi de destek verdi.

 

Türkiye’nin birçok şehrinde eş zamanlı olarak düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında, çok sayıda DEVA gönüllüsü kan verdi. Gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına ilişkin konuşan DEVA Partisi K.Maraş İl Sağlık İşleri Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Ejder Seçkiner, amaçlarının düzenledikleri kampanya ile rahatsızlıkları sebebiyle kan ihtiyacı olan çok sayıda vatandaşa destek ve umut olmak olduğunu belirtti.

 

DEVA ekiplerinin bulundukları il ve ilçelerde Kızılay merkezlerine başvurup kayıt olduklarını ve belirlenen günde hep birlikte kan verdiklerini söyledi. Ülkemizin köklü kurumlarından Kızılay’ın Türkiye ve dünyadaki ülkeler için hayati önem taşıdığını kaydeden Seçkiner, “Biz de insanların yardımına koşan, kan ihtiyacını karşılayan, çok kritik bir görevi üstlenen Kızılay’ın her zaman yanında olacağız. Bugün de 81 ilimizin tamamında böylesi geniş kapsamlı bir kampanyaya imza atarak, kan bağışı ihtiyacı duyan vatandaşlarımızın derdine deva olmak, toplumda konuya ilişkin farkındalığı arttırmak istedik” ifadelerini kullandı.

 

 “Kan ver deva ol” diyerek yola çıktıklarını da kaydeden Seçkiner, “Kan bağışında bulunmanın pandemi sürecinde de ne kadar önemli olduğuna tekrar şahit olduk. Bu önemli süreçte bir kere daha kan bağışına katkıda bulunan ekiplerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

DEVA Partisi’nin “Kan ver deva ol” sloganıyla düzenlediği kan bağışı kampanyasına partililerin aileleri de destek oldu. DEVA Partisi’nin bu anlamdaki duyarlılığının önemli bir sosyal sorumluluk örneği olduğunun da altını çizen Seçkiner, “İnsanların ailecek gidip kan vermesi, Kızılay’a destek olması bizim için de görülmeye değer bir manzaraydı. DEVA Partisi bu birliktelik ve dayanışma içerisinde Türkiye’ye her alanda umut ve deva olmayı sürdürecektir” şeklinde konuştu.

 




Bu haber 3132 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI