Bugun...
Bizi izleyin:



DULKADİROĞLU’NA 2 YENİ GENÇLİK MERKEZİ

Tarih: 25-03-2024 13:25:06 + -


DULKADİROĞLU’NA 2 YENİ GENÇLİK MERKEZİ


DULKADİROĞLU’NA 2 YENİ GENÇLİK MERKEZİ

 

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yeni dönem projeleri arasında iki yeni gençlik merkezi olduğunu belirterek, “Geleceğimizin teminatı gençlerimize yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Muhammet Murat Akkurt Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi ve Dr. Cafer Tatlı Bal Gazipaşa Gençlik Merkezi’nin gençlerle dolup taştığını ifade eden Başkan Okay, yeni dönemde iki büyük gençlik merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.
Mevcut merkezlerin toplamda 12 bin gence temas ettiğini dile getiren Başkan Okay, donanımlı, bilgili ve kültürel açıdan zenginleşmiş gençleri yetiştirme adına bu gibi projelerin önemli olduğuna değindi.
Yeni dönem için iki farklı bölgede yeni gençlik merkezi inşa edeceklerinin altını çizen Başkan Okay, şunları aktardı: “Geleceğin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimize ne yapsak azdır. Gençlerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları adına gençlik merkezleri inşa ettik. Bu gençlik merkezlerinde gençlerimiz, çeşitli eğitim kursları, aktiviteler, sosyal ve kültürel etkinliklere imza attılar. Bu çalışmaların ne kadar verimli olduğunu gördük. Mevcut gençlik merkezlerimizin gençlerle dolup taşması, ailelerin bu merkezlere duyduğu güven bizleri ayrıca motive etmektedir. Bu noktada sorumluluğumuzun daha da büyüdüğünü düşünerek yeni gençlik merkezleri için kolları sıvadık. Mevcut genlik merkezlerimiz her açıdan bölgenin en iyisi konumundadır. Yeni yapacağımız gençlik merkezlerimizde aynı şekilde bölgenin en iyisi konumunda olacaktır. Gençlerimizin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli donatılarla bu alanları dolduracağız. Bu kapsamda Etüd salonları, LKS, LGS kursları ve deneme merkezleri, değerler eğitimi, çeşitli kurslar, gitar, şan, halk oyunları, İngilizce, resim, satranç, girişimcilik eğitimleri olacak. Sinema, sosyal uyum, dijital oyun kulüpleri de yer alacak. Özellikle matematiği sevdirme adına matematik atölyesi yer alacak. Mevcut gençlik merkezlerimizde başladı. Yeni merkezlerimizde yer alacak. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençleri hayata en güzel şekilde hazırlama adına çalışmalarımız yeni dönemde de yoğun bir şekilde devam edecek.”

 




Bu haber 373 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI