Bugun...
Bizi izleyin:



Güngör: “Hemşehrilerimizin Gayretleri Ve Uyumuyla Önemli Aşama Kaydettik.’’

Tarih: 03-03-2021 13:52:50 + -


Güngör: “Hemşehrilerimizin Gayretleri Ve Uyumuyla Önemli Aşama Kaydettik.’’


Güngör: “Hemşehrilerimizin Gayretleri Ve Uyumuyla Önemli Aşama Kaydettik.’’

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Covid-19 salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Zabıta ekipleri ‘Yeniden Kontrollü Normalleşme Süreci’ denetimlerini artırdı. Toplu taşıma araçlarındaki maske, mesafe ve temizlik uygulamaları sıkı takip altına alındı. Şehir merkezinde gerçekleştirilen toplu taşıma denetimlerinde yaklaşık 40 otobüs hattında seyreden araçların yolcu sayısı, dezenfektan ve maske kullanımları denetlendi. Denetimlerde, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan 3514 Sayılı Genelge kapsamında yeniden faaliyete giren iş yerlerinin de yer alacağı belirtiliyor.

 

Hemşehrilerimiz Kurallara Uyuyor

Emniyet güçleriyle birlikte gerçekleşen denetimlerde halk sağlığının korunması adına kurallara uymayan kişilere cezai işlem uygulanıyor. Zabıta Dairesi Başkanlığı’ndan düzenlenen denetimlere ilişkin, “Emniyet güçlerimizle iş birliği içinde denetimler gerçekleştiriyoruz. Denetimlerimizde, hemşehrilerimizin büyük ölçüde kurallara uymasından memnuniyet duyuyoruz. Yeniden Kontrollü Normalleşme sürecinde, tedbir kurallarının toplu alanlarda uygulanmasınınsalgının seyrini de aşağı yönlü olarak değiştireceğine inanıyoruz” açıklaması yapıldı.

 

Hemşehrilerimiz Tedbiri Elden Bırakmadı

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan Kontollü Normalleşme ile ilgili “Hemşehrilerimizin gayretleri ve uyumuyla önemli aşama kaydettik. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu süreçte de temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymaya özen gösterelim” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar ve İçişleri Bakanlığı’nın 3514 sayılı genelgesi doğrultusunda uygulanmaya başlanan, “Yeniden Kontrollü Normalleşme” süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Güngör yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan kabinemiz pandemi süreçleriyle ilgili kısmi normalleşme kararı aldı. Bu süreçte önemi bir kısım tedbirler İl Umumu Hıfzıssıhha Kurulları’na bırakıldı. Kahramanmaraş’ımızda pandeminin düşüşü noktasında önemli sonuçlar elde ediyoruz. Hemşehrilerimiz salgın süresince her türlü gayreti, özveriyi gösterdiler. En başından bu yana tedbiri elden bırakmadılar. İnşallah, ‘Yeniden Kontrollü Normalleşme’ çerçevesinde de bu güzel tablo devam ederse Allah’ın izniyle salgının izleri tamamen sosyal hayatımızdan silinmiş olacak. Tüm hemşehrilerime gösterdikleri özveri, gayret ve uyum için teşekkür ediyorum. Normalleşme sürecimizin de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu süreçte de hemşehrilerimizden temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.




Bu haber 1220 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI