Bugun...
Bizi izleyin:



İbrahim Göğem, Alegria Business Hotel ile En İyiler Arasında

Tarih: 17-07-2021 13:47:49 + -


İbrahim Göğem, Alegria Business Hotel ile En İyiler Arasında


İbrahim Göğem, Alegria Business Hotel ile En İyiler Arasında

 

2020 QM ( Quality Management) Awards Ödülleri Sahiplerini Buldu. İki yıldır pandemi nedeniyle sıkıntı yaşayan turizm sektörü, QM (Quality Managment) Ödül Töreni ile moral buldu. Gecede 74 farklı kategorinin en iyileri ödüllendirildi.

Türk Turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen QM – Quality Managment Awards (Yönetim Kalitesi Ödülleri) Antalya Hotel Su’da gerçekleştirilen muhteşem bir gece ile dağıtıldı. Toplam 10 kategoride 74 kişi ve kuruluş, “Turizmin En’leri” ödüllerinin sahibi oldu.

Kalabalık bir turizmci grubunun katıldığı ödül töreni, sektörün bir araya gelip bilgi alışverişi yapması açısından da büyük yarar sağladı. Pandemi döneminden en fazla etkilenen sektör olan turizmin bu yılki ödülleri “Kalite hiç bu kadar önemli olmamıştı” mottosu ile dağıtıldı.

ANKETTE 101 BİN KİŞİ OY KULLANDI

GM Turizm & Yönetim Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen QM (Quality Managment) Awards’da ödül kazanan kişi ve kuruluşlar dev bir anket ile belirleniyor. Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen QM Awards; 11. yıl anısına 11 farklı ülkede 4 farklı dilde oylama ile belirlendi. QM Awards Anketi web siteleri üzerinden 101 bin ziyaretciye ulaştı. Ankete katılan kişiler, 2020 turizminin En’lerini belirledi. Yaklaşık 1 ay süren oylamada; yurt içi ve yurt dışından turizm yöneticileri, turizm yatırımcıları ve turizm çalışanları oy kullandı. Bu büyük organizasyonun ardından “Kalite’de ödün vermeyenler” ödüllerin sahibi oldu.

İbrahim Göğem ‘de Ödül Alanlar Arasında

Köşe yazarımız, aynı zamanda şehrimizin elit otellerinden Clarion Hotel Kahramanmaraş ‘ın eski Genel Müdürü İbrahim Göğem, halen Genel Müdürlük görevini üstlendiği Alegria Hotel Ankara ile “Türkiye İç Anadolu Bölgesi En iyi Şehir Oteli” ödülüne layık görüldü. İbrahim Göğem yaptığı açıklamada; 2019 yılında pandeminin başlangıcı ile aynı zaman diliminde açılan Alegria Business Hotel, tüm bu pandemiden kaynaklı negatif süreçlere rağmen, otelimizi kapatmayarak üst düzey kalite anlayışından asla taviz vermeden hizmetlerini devam ettirdiklerini ve 2 yaşında genç bir işletme olan Alegria Business Hotel ‘in bu kaliteli hizmet anlayışı ile daha nice ödüllere aday olacaklarını belirtti. İbrahim Göğem; bu büyük gururu yaşattıkları için tüm mesai arkadaşlarının en büyük pay sahibi olduklarını belirtti.

 

Bizlerde Kent Haber ailesi olarak, köşe yazarımız ve memleketimizde birçok başarılı organizasyona imza atan İbrahim Göğem ‘i tebrik ederek, başarılarının devamını diliyoruz.




Bu haber 2709 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI