Bugun...
Bizi izleyin:



KAHRAMANMARAŞ'IN HAYALİ..

Tarih: 03-07-2017 17:17:25 Güncelleme: 03-07-2017 17:41:25 + -


1992 yılında “Camdan Kalp” filmine fon sağlamak için sinemacı Fehmi Yaşar tarafından kurulan “Hayal Kahvesi” 25 yıldan bu yana eğlencenin tek adresi olmaya devam ediyor. 2016 yılında Kahramanmaraş’a açılan Hayal Kahvesi ise A’dan Z’ye değişen konsepti,


KAHRAMANMARAŞ'IN HAYALİ..

 

1992 yılında “Camdan Kalp” filmine fon sağlamak için sinemacı Fehmi Yaşar tarafından kurulan “Hayal Kahvesi” 25 yıldan bu yana eğlencenin tek adresi olmaya devam ediyor. 2016 yılında Kahramanmaraş’a açılan Hayal Kahvesi ise A’dan Z’ye değişen konsepti, hizmeti ve   dünya mutfaklarından yemekleri ile kentte aranılan tek mekan olmaya devam ediyor.

Müziğin, yemeğin, hizmetin en kalitelisi olan “Hayal Kahvesi” bulunduğu yerlerin sosyal hayatını değiştirmeye devam ediyor. Misafir ağırlamak, eğlenmek, iyi kahve içmek için bir nedene ihtiyaç duyan herkesin en başta uğradığı mekan olan Hayal Kahvesi, Kahramanmaraşlı eğlence severler için yeni sanatçılar yeni sesler getirmeye devam ediyor.

 

HAYAL  KAHVESİ KAHRAMANMARAS'A AYRI BİR DEĞER SAĞLADI

 

Hayal Kahvesi ve Hilton gibi üst düzey markaları şehrimize kazandıran Bellizade Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Bşk Av. Ahmet Belli yaptığı açıklamada “Hayal Kahvesi'ni sadece ticari bir müessese olarak görmüyoruz. Hayal Kahvesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sunmuştur ve sunmaya devam edecektir. Hilton'a dışarıdan yüzlerce misafirimiz geliyor. Kahramanmaraş'ta hayal kahvesi olduğunu öğrenince hem şaşırıyorlar hem seviniyorlar o yüzden memleketimize artı bir değer sağlamıştır hayal kahvesi.. ” dedi

 

İLK ÖNCE DAMAĞA SONRA KULAĞA HİTAP EDİYORUZ

 

Hayal Kahvesi Kahramanmaraş Şubesi Genel Koordinatörü Mehmet Doğan, mekanda yapılan değişiklik hakkında şöyle konuştu: “Hayal Kahvesi 25 yıldır, gerek damağa gerek kulağa hitap eden ender mekanlardan. Bu işletmelerin yenilenmesi demek kitlemize daha farklı hizmetlerin daha kombin halinde sunmamız demek. Dünya yemeklerini müşterilerimizin damak zevkine sunacağız.  Bir haftalık yorgunluğu vatandaşlarımız, Hayal Kahvesinde yapılan etkinlikler ile atacak. Bizim amacımız daha iyi hizmet vermek” 

 

25 YILDIR CANLI MÜZİK YAPIYOR

 

Hayal Kahvesi yirmi beş yıldır canlı performans söz konusu olduğunda akla gelen ilk mekan. Kahramanmaraş Hayal Kahvesi, hafta sonları ayrıca kaliteli müzik dinlemek isteyenler için birbirinden başarılı sanatçı ve grupları  sahnesinde ağırlayan mekan. Hayal Kahvesi kurulduğu günden bu yana hem ruha hem damağa hitap ederken, zengin yiyecek menüsü ve özel kokteylleri ile her andan keyif almanızı hedefliyor.




Bu haber 1614 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Dünya Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI