Bugun...
Bizi izleyin:



Kahramanmaraş İttifakı Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı!

Tarih: 26-02-2024 01:45:36 + -


Kahramanmaraş İttifakı Belediye Başkan Adayları Görücüye Çıktı


 Kahramanmaraş İttifakı Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı!

            

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Saadet Partisi’nin oluşturduğu Kahramanmaraş İttifakı, Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. İttifak kapsamında Dulkadiroğlu, Göksun ve Türkoğlu’nda Saadet Partisi’nin diğer 8 ilçe ve büyükşehirde ise CHP’nin adayları desteklenecek.

Arsan Center Laledan Salon’da Bugün gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına CHP Milletvekili Ali Öztunç, CHP İl Başkanı Ünal Ateş, Saadet Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Zor, iki partinin de ilçe başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Toplantıya, CHP’nin Türkiye’deki 5 büyükşehir kadın adaylarından biri olan Zeynep Özbaş Arıkan damga vurdu. Katılımcılar, Arıkan’ı “Kahramanmaraş’a kadın eli değecek” sloganıyla karşıladı. Arıkan’ın, Kahramanmaraş’ın ihtiyaç ve beklentilerinin çok iyi tespit edilerek çözüm önerilerini sunduğu liyakat odaklı konuşması, salonda büyük alkış topladı.

Arıkan, “Bir belediye başkan adayı olarak üzerinden bir yıl geçmiş olmasına rağmen depremin yaralarını sarmanın ilk taahhüdümüz olmasını söylemek çok acı verici. Önceliğimiz depremin yaralarını sarmak.  Ben bu şehri tanıdıklarımla, eşimle, dostumla yönetmeyeceğim. Deneyimli kişilerle, liyakatli kişilerle yöneteceğim. Ben sizlere burada bunun sözünü veriyorum. Diğer başkan adaylarından da aynı sözü istiyorum. Kente ait projelerinizi getirin. Kendinizi ifade etme fırsatı bulun. Çünkü ürettiğiniz projeler sizlerin gelecek hayallerini gerçekleştirecek. 31 Mart günü büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde bugüne kadar uğradığınız dayatmalara karşı irade göstermezseniz, bu şehir yine bir atamalar şehri olacak. Ben onlarca yıl bu şehri yönetmeye meraklı birisi değilim. Ben herkesin hikâyesine ve hayaline alan açmak isteyen birisiyim. Ben bu şehrin sahipsizliğine, umursanmamasına, nasılsa hizmet almasa da en yüksek oy oranıyla merkezi yönetime destek vermesine, tabiri caizse, çantada keklik görünmesine ve bu haksızlığa karşı koyduğu itirazın önünü açıyorum. Değişim sadece aday değiştirmekle olmaz. Aynı yönetim anlayışıyla farklı kişiler tarafından yönetilmek istemiyorsanız zihniyetinizi de değiştirmek zorundasınız” ifadeleriyle katılımcıların gönlünü fethetti.




Bu haber 439 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI