Bugun...
Bizi izleyin:



KAMU KÜLLİYESİ’NDE BELEDİYE HİZMET BİNASI HAZIR

Tarih: 21-02-2019 16:09:20 Güncelleme: 21-02-2019 16:15:20 + -


Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’nde yer alan Belediye Hizmet Binası’nın tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi. Başkan Okay, Mayıs-Haziran aylarında belediyenin külliye içerisinde hizmet vereceğini duyurdu.


KAMU KÜLLİYESİ’NDE BELEDİYE HİZMET BİNASI HAZIR


  Dulkadiroğlu Belediyesi’nin prestij projelerinden olan Kamu Külliyesi inşaatını inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, inşaat çalışmalarını denetleyerek müjdeyi verdi. Başkan Okay, vatandaşların kaliteli ve yüksek standartlarda kamu hizmeti alması adına yapılan Külliye inşaatının ilk etabının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

   Belediye hizmet binasının tamamlanma aşamasında olduğunu aktaran Başkan Okay, Kaymakamlık binasının da inşaatının hızla devam ettiğini belirtti.
Başkan Okay, düzenlediği gezinin ardından konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kamu Külliyesi projemizde artık sona geldik. Belediye hizmet binası olarak kullanacağımız alan tamamlanmak üzere. Kaymakamlık inşaatımız da hızlı bir şekilde ilerliyor. Çok kısa süre sonra Kaymakamlık binamızda tamamlanmış olacak. Bizde Mayıs-Haziran ayı itibarıyla hizmet binamıza taşınmayı planlıyoruz. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak daha iyi standartlarda Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’nde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacağız. Külliye etrafı artık şekillendi. Alanda çevre düzeni yapacağız. Bu bölgeye yapmış olduğumuz geniş bulvarların inşaatı hızla ilerlemektedir. Lale Düğün salonundan külliyenin önüne kadar olan geniş bulvarı Büyükşehir Belediyemiz tamamlayacak. Akabinde külliye önünden çırçırcılar çeşmesine kadar olan alanda da çalışmalar hızla devam ediyor. Dolayısıyla bu bulvardan vatandaşlarımızın ulaşımı çok kolay olacak. Aynı zamanda bu yol Kuzey Çevre yolunun Doğukent bağlantısını sağlamış olacak. Bunun dışında Vezir Hoca bulvarından Külliye alanına bir yolumuz var. Bu yolumuz 35 metreyle başlıyor ve külliye önünde 120 metreye kadar çıkıyor. Bu yönde de çalışmalarımız devam etmektedir. Çok hızlı bir şekilde bu çalışmaları tamamlayarak bölgenin hareketliliğine uygun hale getireceğiz. Ben külliyemizin tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”




Bu haber 1133 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI