Bugun...
Bizi izleyin:


ÇOCUKLARIMIZ ÖLECEĞİNE TERÖRİST VE TECAVÜZCÜLER ÖLSÜN
Tarih: 03-07-2018 11:08:21 Güncelleme: 03-07-2018 11:08:21 + -


Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Sait SÜRÜCÜ; çocuk istismarcıları ve teröristler için Hapis cezası, kimyasal hadım cezasının yetersiz kalacağını terörist ve Tecavüzcüler için idam cezasının getirilmesini istedi.


ÇOCUKLARIMIZ ÖLECEĞİNE TERÖRİST VE TECAVÜZCÜLER ÖLSÜN

 

Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Sait SÜRÜCÜ; çocuk istismarcıları ve teröristler için Hapis cezası, kimyasal hadım cezasının yetersiz kalacağını terörist ve Tecavüzcüler için idam cezasının getirilmesini istedi.

Türkiye Kamu-sen’e bağlı Sendikalar olarak Terör ve Tecavüz konusunda devletimizin alacağı her kararın arkasındayız” diyen Sait SÜRÜCÜ; Çocuklarımızın gözü dönmüş, aşağılık insan müsveddelerinden korumak başta devletimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın en asli görevidir. Son günlerde gündeme gelen ve tüm ülkemizde infial yaratan çocuk istismarı meselesi yüreklerimizde derin yaralar oluşturmaktadır. Yaşanan bu acı olaylara bakıldığında, bu konuda en kısa sürede acil ve sert tedbirlerin alınması zaruridir. 

Bu ülkenin geleceği olan evlatlarımız kaçırılıyor, istismar ediliyor ve öldürülüyorsa başta devletimiz olmak üzere herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır. Bu noktada elbette devletimizin alacağı her kararın arkasında olduğumuzu ifade ederken, alınacak tedbirlerin bu caniler gibi olmaya yeltenen yaratıklara caydırıcı tedbirler olması gerektiğinin altını çizmek gerekir. İnsan suretindeki bu aşağılıkların ödeyeceği bedeller bunlar gibi düşünen mahlukatları o yoldan caydırmalı ve akıllarının ucundan dahi bu iğrenç düşünceleri geçirmelerine engel olmalıdır.

Türk milleti artık çocuk katillerine yönelik olarak topyekün bir mücadeleye girişmeli, bu alçakların toplum içine çıkabilecek yüzleri kalmamalıdır. İdamdan kimyasal hadıma, ömür boyu hapisten tecrite kadar her ne gerekiyorsa tedbirler acilen alınmalı ve bir daha ülkemizde böylesine olaylar vuku bulmamalıdır.

Bu ülkenin geleceği olan tüm yavrularımıza şefkat dolu kucaklar açılmalı, onların geleceği bugünden atılacak sert ve kararlı tedbirlerle güvence altına alınmalıdır. Unutulmamalıdır ki, “Çocuğunun gözyaşını silmeyen onunla birlikte ağlar...”Bizler onların döktükleri bir damla gözyaşlarında o hainleri boğacak ve evlatlarımıza onların mutlu ve huzurlu olacakları  güzel bir vatan bırakacağız.

Sonuç olarak, “İdam Cezası Terörist ve Tecavüzcüler için bir zarurettir. Çocuklarımız öleceğine Terörist ve Tecavüzcüler ölsün” diyoruz.

 

Sait SÜRÜCÜ

Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi




Bu haber 1580 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI