Bugun...
Bizi izleyin:



KSÜ TIP FAKÜLTESİ DİJİTALLEŞİYOR!

Tarih: 02-03-2021 14:36:29 + -


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni teknoloji ile kullanılan cihazları ve hizmetlerini dijitalleştiriyor.


KSÜ TIP FAKÜLTESİ DİJİTALLEŞİYOR!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni teknoloji ile kullanılan cihazları ve hizmetlerini dijitalleştiriyor.

 

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği heyeti Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesine ziyarette bulundu. Kahramanmaraş ve bölgenin sağlık hizmetleri yükünün büyük bir bölümünü karşılayan Ksü Tıp Fakültesi her geçen gün yeniliklere imza atarak vatandaşların daha iyi hizmet alması yönünde yatırımlarda bulunuyor. 

 

 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi hastane müdürü Halil Karaçalı son yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptı ; 

" Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında ilk salgında biliyorsunuz ki en ön safta sağlık çalışanları var. Tüm insanlığın sağlığına kavuşması için sağlık çalışanlarınında vatandaşlarında en iyi hizmeti alabilmesi lazım. Sağlık bakanlığımızın salgının ilk günlerinden itibaren verdiği direktifler doğrultusunda hemen koronavirüsle mücadelemizi başlatıp polikliniklerimizi , yoğun bakım ünitemizi ve imkanlarımızı bu doğrultuda revize ettik. Ksü Tıp fakültesi her geçen gün üzerine koyarak ilerleyen bir sağlık kuruluşu sadece Kahramanmaraş'a değil bölgeye hitap ediyoruz. Çok kıymetli ve başarılı işinde uzman doktorlarımız sayesinde bir çok operasyonda ciddi başarılar elde ediyoruz. Bizim amacımız şifa bulmak için hastanemize gelen ziyaretçilerimizin hizmet noktasında kaliteli ortam hazırlamak bu doğrultuda hem dijitalleşmeyi hızlandırdık hem de dijital mecraları kullanamayan vatandaşlarımızın kaliteli hizmet alabilmesi için çalışanlarımızla birlikte yeni imkanlar sunuyoruz. 

 

 

" BANA SOR " Uygulaması Türkiye'de ilk 

Hem şehir merkezinden hem ilçelerden gelen dijital mecraları kullanamayan vatandaşlarımız için " BANA SOR " uygulamasını başlattık. Görevli arkadaşlarımız hastane içerisinde gezinerek vatandaşlarımızdan gelen talep ve soruları yanıtlıyor. Bu sayede doğru yönlendirme ile zaman kaybının ve yoğunluğun önüne geçmeyi planlıyoruz. Henüz bu uygulamayı yeni başlatmamıza rağmen oldukça verim aldık. Okuma yazması olmayan mobil uygulamalardan faydalanamayan vatandaşlarımız görevli arkadaşlarımıza ihtiyaçlarını söylüyorlar ve arkadaşlarımız hızlıca vatandaşlarımızın ihtiyacını gideriyor. 

 

 

KAN ALMA DİJİTALLEŞTİ

Kan alma birimimizi güncelleyerek dijital ortama taşıdık. Bekleme salonu oluşturduk özellikle haftanın ilk günlerinde yaşanan yoğunluğun önüne geçerek hem çalışan sayımızı arttırdık hemde monitörler koyarak vatandaşlarımızın işlem yapmalarını kolaylaştırdık. 

 

ÇÖZÜM MASASI AKTİF

Vatandaşlarımızın randevu alma ve takip işlemleri için oluşturduğumuz " Çözüm Masası " uygulamamız ile vatandaşlarımız randevu konusunda ve  diğer konularda daha kaliteli hizmet almaya başladı. 

 

 

TEKNİK ARAÇLARIMIZI GÜNCELLİYORUZ

Hastanemizde gerek ameliyat gerekse de diğer kullanılan cihazlarımızı güncel teknolojiye sahip cihazlar ile yeniliyoruz. Bu sayede vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabiliyoruz. " ifadelerini kullandı ve ekledi " Şehrimizde basın çalışanlarını temsilen kurulmuş olan Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği heyetini ziyaretlerinden dolayı çok memnun oldum. Bizler gibi bu salgında basın çalışanlarımızda en ön saflarda vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşması için gece gündüz çalışmakta ayrıca Miyabb'ın genel merkezinin de şehrimizde olması oldukça şehrimiz adına oldukça sevindirici Medya İnternet Yayıncıları Birliği Genel Başkanı Ebru hanıma ve heyetteki arkadaşlara teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum " dedi. 

 

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı ; 

" Biz bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımızı önemsiyoruz onları mesai arkadaşımız olarak görüyoruz. Bu zorlu koronavirüs salgınında basın mesleğimizdeki çalışan meslektaşlarımız da sağlık çalışanlarımızda kamu çalışanlarımızda zorlu bir dönemden geçiyoruz. En ön saflarda mücadelemizi sürdürüyoruz. Bugün Kahramanmaraş'ımızın önemli sağlık kuruluşlarından olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni ziyaret ettik. Hastane müdürümüz Halil Karaçalı'dan fakültemiz hakkında bilgiler edindik ve süreci değerlendirdik. Tıp Fakültemiz özellikle son yıllarda başarılı kadrosuyla bir çok başarılı ameliyata imza attı. Kahramanmaraş'taki vatandaşlarımızın komşu illere sağlık hizmeti almak için giderdi önceki yıllarda şu an ise bir çok hizmet tıp fakültemizde vatandaşlarımıza sunuluyor ve her geçen gün kendini yenileyen bir hastanemiz var emeği geçenlere teşekkür ediyorum " dedi.




Bu haber 2262 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI