Bugun...
Bizi izleyin:



MİYABB, KSÜ Rektörü Can’dan Gazetecilik Bölümü Talebinde Bulundu!

Tarih: 13-11-2020 13:00:00 + -


Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği heyeti Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Niyazi Can’ı makamında ziyaret etti.


MİYABB, KSÜ Rektörü Can’dan Gazetecilik Bölümü Talebinde Bulundu!

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği (MİYABB) heyeti Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Niyazi Can’ı makamında ziyaret etti.

 

Genel Merkezi Kahramanmaraş’ta bulunan Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği protokol ziyaretlerine devam ediyor. Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği heyeti Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Niyazi Can’ı ziyaret etti.

 

Dünyayı saran pandemi kovid-19’un ana gündem maddesini oluşturduğu ziyarette son zamanlarda Kahramanmaraş özelinde ve Türkiye genelinde artan kovid-19 vakalarından dolayı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Niyazi Can vatandaşları tedbirli olması konusunda uyarılarda bulunurken konuşmasını şöyle sürdürdü;

 

“ Sağlık çalışanlarımız büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor lakin onlarda yoruldular. Kahramanmaraş özelinde vatandaşlarımızdan olabildiğince maske - mesafe ve tedbir önlemlerini sürdürmelerini diliyorum. “ dedikten sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde göreve geldikten sonra yapılan çalışmalardan doluluk oranının yüzde 96’lara ulaştığını dile getirdi. “

 

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt ise şu açıklamaları yaptı;

“ Dünya üzerinde hala hızla yayılan kovid-19 pandemisiyle mücadeleyi en etkin şekilde sürdüren hastanelerden birisi de en başından beri KSÜ Tıp Fakültesi oldu. Vatandaşlarımız ne yazık ki tedbir noktasında zafiyet göstermekte. Rektör hocamla iletişim halindeyiz pandeminin şehrimizde gidişatı hakkında güncel bilgileri düzenli olarak alıyoruz. Sağlık çalışanlarımıza şahsım ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum gerçekten insan üstü bir çaba ile sabır gösteriyorlar. Umarım en yakın sürede pandemiden tüm dünya insanları olarak kurtuluruz.

 

Ayrıca Rektör Hocama basın sektörüyle alakalı bir bölüm talebimizi ilettik. Şehrimizde kalifiye yetişmiş basın çalışanı bulmak gerçekten zor sektörün içerisine yıllar önce bakkallıktan, esnaflıktan geçen bir çok kişi var iki satır yazı yazmayı bilmeyen orda burada gazeteciyim ben diye gezinmekte bizde Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği olarak Hem Ankara bazında hem de yerel yönetimler ile istişarelerde bulunarak basın sektörüne bir kalite kazandırmak istiyoruz. Değişen teknolojiler ile sosyal medya çağının hızla ilerlediği bir dünyada yetişmiş kaliteli etik genç gazetecilere ihtiyacı var bu ülkenin gayretimiz hem Genel Merkezimiz olan Kahramanmaraş özelinde hem de Türkiye çapında sektörümüze ve mesleğimize yeniden kaliteyi getirebilmek. Misafirperverliğinden dolayı Rektör hocama teşekkür ediyorum “ dedi.




Bu haber 19414 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI