Bugun...
Bizi izleyin:



MİYABB’tan Vali Çoşkun’a Ziyaret

Tarih: 29-09-2020 17:36:28 + -


Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


MİYABB’tan Vali Çoşkun’a Ziyaret

Genel Merkezi Kahramanmaraş’ta bulunan Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği protokol ziyaretlerine devam ediyor. Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği heyeti Kahramanmaraş Valisi olarak yeni atanan Vali Ömer Faruk Çoşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Yerel ve genel konuların gündeme alındığı görüşmede özellikle son zamanlarda gazetecilik ve basın mesleğinin saygınlığının yitirilmesine yönelik art niyetli kişilerin önüne geçilmesi oldu. Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt konu hakkındaki şikayetleri Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun’a iletti ve sözlerini şöyle sürdürdü ; “ Son zamanlarda mantar gibi çoğalan ceplerinde arabalarında basın kimliği yaptırıp gezenlerin yanı sıra art niyetli bazı meslektaşlarımızın da maddi çıkar kaygısı ile bu kartları dağıttığını tespit ettik. Konu ile ilgili bir çok meslektaşımız şikayetlerini bizlere iletti bizlerde kent yetkililerine ve ilgili makamlara konuyu ilettik. Şu an alt komisyonda olan İnternet Basın Kanunu çalışmalarının yakın zamanda resmen onaylanarak yürürlüğe girecek ve bu sayede kendine basın mensubu diyen art niyetli bir çok insandan mesleğimiz arınacak. Bizde bu komisyona İnternet Basın Kanunu ile ilgili yasa için gerekli görüşlerimizi Ankara’ya ilettik. Biz Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği olarak bu tarz art niyetli kişilere göz açtırmayacağız. “ dedi.

 

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun ise şunları söyledi ; Dünya genelinde yaşanan pandemi dolayısıyla vatandaşlarımızı daha dikkatli ve kurallara uymaya davet ediyorum. Şehrimiz genelinde kurallara riayet üst düzeyde olmasına rağmen bazı vatandaşlarımız kurallara riayet etmekte zorlanıyor. Burada en büyük görevin sağlıkçıların yanı sıra kamu idarecilerinin ve basına düştüğünün bilincindeyiz. Özellikle son zamanlarda sahte basın kartları bastırarak kendilerine basın süsü veren art niyetli kişilere karşı da gerekli çalışmaları yaparak kentimizde görev yapan basınımızın saygınlığına zarar getirmemeye gayret edeceğiz “ dedi.

 

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Başkanı tarafından Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun’a Kahramanmaraş’a özgü el işlemesi ceviz tepsi verilirken yanı sıra Kahramanmaraş’ın yerel lezzetlerini yansıtan dondurma , maraş biberi , kuruluk ve tarhana minyatür figürlü sandık hediye edildi.




Bu haber 1468 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI