Bugun...
Bizi izleyin:



Pazarcık Gençlik Merkezi Gönüllere Dokunmaya devam ediyor.

Tarih: 12-06-2021 13:34:55 Güncelleme: 12-06-2021 13:56:55 + -


Pazarcık Gençlik Merkezi Personelleri Merkezim Heryerde etkinliği kapsamında gönüllü gençlerle Kahramanmaraş il merkezine 60 km, Pazarcık ilçe merkezine 38 km mesafede bulunan Pazarcık/ Evri Osman Gazi İlk-Orta okulunda bulunan öğrencilere, gençlere unutamayacakları anlar yaşattılar.


Pazarcık Gençlik Merkezi Gönüllere Dokunmaya devam ediyor.

Önce Bahçede bulunan Voleybol Sahası, Basketbol Potaları ve oyun alanlarını elden geçirerek boyama ve saha çizgilerinin bakım onarımını yaparak gönüllere dokunan gönüllü gençler akabinde Pazarcık Gençlik Merkezi  hesabından, yaptıkları çalışmaları özetleyen kısa videolu mesaj göndererek Kahramanmaraş  Gençlik ve Spor İl müdürü Cemil BOZ beyi Osman Gazi İlk-Orta okulunda Voleybol maçı oynamak üzere davet ettiler. Gençlerin bu davetine kayıtsız kalmayan il müdürü Cemil BOZ sosyal medya üzerinden, “Ellerinize yüreğinize sağlık gönlü yüce gençler , Sizler yeter ki gönüller yapmaya devam edin, biz her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Eğlenceli bir maç için perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum” yanıtını verdi.

Osman Gazi İlk-Orta okulunda 10 Haziran 2021 Perşembe günü Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil BOZ, Pazarcık Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇİLO, Pazarcık Halk Eğitim Müdürü İrfan Gökceren, Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa DAĞLI, Okul Müdürleri Orhan TAŞ ,Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü/ Gençlik Merkezi Müdürlüğü personelleri, Pazarcık Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ,Evri Osman Gazi ilk-ortaokulu öğrencileriyle biraraya geldiler.

 

Okul bahçesinde bazlama yapan hanımlarla sohbet eden Gençlik ve Spor İl müdürü CEMİL BOZ bey evracı alarak saç üzerindeki bazlamaları gençler için  pişirdi devamında okul müdürlüğü ziyaretine geçen protokol ekibi program devamında gençlerle voleybol maçı yaptılar. Maçta protokol takımını gençler çok zorladıysa da kazanan dostluk oldu. Maç bitiminde Pazarcık Gençlik Merkezimizden il temsilcisi Mustafa MENGÜR nezaretinde ok talimi alanında okul öğrencilerimize ok talimi yaptırıldı. İlk oku Cemil BOZ bey atarak hedefi tam isabetle vurarak ne kadar maharetli olduğunu ortaya koydu.Çocuklar ok talimini o kadar sevdiler ki mutlulukları tarif edilemezdi.

 

Neriman Şarkısı Gönüllere Dokundu

 

Pazarcık Halk Eğitim Merkezi olarak Gençlik merkezinde gitar eğitimi veren müzik öğretmeni Mislina ERYILMAZ okuldaki çocuklar ve gençlere gitar keman dinletisi yaptı öğrencilerden Abulkadir Neriman adlı şarkıyı seslendirdi çocuklar doyasıya eğlendiler. Gençler gönüllerince eğlenip oyunlar oynadılar. Program bazlama-ayran ikramıyla sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil BOZ Teşekkür etti

 

Etkinlik ile alakalı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil BOZ Şu açıklamalarda bulundu: Gençlerin Sosyal medya üzerinden daveti üzerine geldik. Gençlerle güzel bir zaman geçirdik. Çocuklarımız salgın sebebiyle uzun zamandır okul ortamından sosyal etkinliklerden uzak kaldılar İnşallah kademeli şekilde özlenen sportif etkinliklere ve sosyal etkinliklere katılacaklar. Buraya gelen gençlerimize Gençlik ve Spor ilçe müdürümüze, İlçe milli eğitim müdürümüze , halk eğitim müdürümüze, okul müdürümüze ,gençlik ve spor ilçe müdürlüğü personellerimize gönüllü gençlere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

 

Etkinlik ile alakalı Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa DAĞLI Şu açıklamalarda bulundu: Salgın sonrası yeni normale dönme noktasında minik kahramanlarımızla yüreklere dokunma amacıyla Evri’den başlayarak 84 mahalle 840 etkinlik sloganımızla bu çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde gerçekleştirme arzusundayız. Gençleri kırmayarak bizlerle beraber olan gençlik ve spor il müdürümüz Cemil BOZ beye, İlçe milli eğitim müdürümüz Mehmet ÇİLO beye, Halk eğitim müdürümüz İrfan GÖKCEREN beye, Okul müdürümüz Orhan TAŞ beye, muhtarlarımıza etkinlikte emeği geçen ilçe spor müdürlüğü ,  gençlik merkezi müdürlüğü personellerimize ve gençlerimize şükranlarımı sunuyorum




Bu haber 2721 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI