Bugun...
Bizi izleyin:



ŞEREF EROGLU KAHRAMANMARAŞ’I ZİYARET ETTİ!

Tarih: 29-11-2021 17:24:55 + -


Şeref Eroğlu Kahramanmaraş’ı ziyaretinde yaptığı açıklamada şunları söyledi; Eroğlu, Bundan önceki sporculuk ve şampiyonluk, bu saatten sonra ben sizin eski bir sporcunuz yeni başkanınız olarak güreşin ve güreşçilerin, güreş federasyonunun, güreş Ailesinin başkanı olarak size yönetim konusunda hizmet etmeye devam edeceğim.


ŞEREF EROGLU KAHRAMANMARAŞ’I ZİYARET ETTİ!

Son sözü bayrak gurur duyar bu millete bayrak olmaktan vatan gurur duyar bu millete yurt olmaktan bizlerde gurur duyuyoruz sizlere evlat olmaktan onur duyarım dedi.

öte yandan, Büyükşehir belediye başkanı Hayrettin GÜNGÖR konuşmasında şunları söyledi; bugün bu şehrin topraklarının evladı, Şeref EROĞLU kardeşimizi hemşerimizi misafir ediyoruz Şeref Eroğlu’na bizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Güreş Federasyonu Başkanlığına seçildi, hem geçmişteki ulusal başarısıyla, hem de, uluslararası alanda başarısıyla sadece şehrimizi değil Türkiye’mizi son derece güzel temsil eden sporcumuz kardeşimiz hemşerimiz kendisinin güreş federasyonu başkanlığına seçilmesinden duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum başarılar diliyorum. Önceki başkanımıza da yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyoruz, çünkü her bir makamın bayrak değişimi vardır. o kendi süreci içerisinde gayretiyle çalışkanlığıyla, bir aşamaya getirmiştir. Şimdi federasyonumuz bir bayrak Değişimi yaşamıştır ve Şeref Eroğlu kardeşimiz bu görevi gereği teveccühüyle kazanmıştır ve başkanlık koltuğuna oturmuştur..

 Tabi bu önemli görev spor alanında kendisi güreşin içerisinden bir çok kez şampiyonluğu yaşamış kişi olarak bu federasyonluğun başkanlığına getirilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum, kendisine başarılar diliyorum tabiki şehrimizin bir evladı olmasından gurur duyuyorum bu günde baba ocağına gelmesinden ve bizlerle beraber olması güreşçi kardeşleriyle, abileriyle, dostlarıyla, hemşerileriyle beraber olması, bizi ayrıca gururlandırdı.

Önümüzdeki süreç içerisinde, inşallah güreşimiz Türk güreşi hemşerimizin çok daha fazla başarılara imza atacağına bir şüphem yok 16 ve 19 Aralık arasında yapılacak olan Türkiye serbest güreş şampiyonası şehrimizde yapılacak, ben Kahramanmaraş belediyesi olarak bu turnuva da ne gerekiyorsa her türlü desteği vereceğiz.

 Başkan Güngör sözlerine devam etti; Hep şunu ifade ettik, bir şehirde ne kadar, ulusal yada uluslararası etkinlik varsa, spor da, turizm de, başka alanlarda, o şehrin bir kazanımı olduğunu o şehrin tanıtımına çok büyük katkı sağladığını biliyoruz, buna da gayret ediyoruz destek verdiğimizi de görüyorsunuz, bu Turnuva’nın da Türkiye şampiyonasının da şehrimizde yapılması Kahramanmaraş’ımızın tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz dedi.

HABER%ALİ KÖK 




Bu haber 2957 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI