Bugun...
Bizi izleyin:


Ebru sema Akkurt


Facebookta Paylaş









OKAY,YENİ DÖNEMDE ÇOK GAYRETLİ
Tarih: 25-03-2024 02:47:00 Güncelleme: 25-03-2024 02:47:00


Necati Okay Dulkadiroğlu belediye başkanı geçmiş iki dönem daha belediye başkanlığı yapan Necati Okay asrın felaketinden sonra yani 6 Şubat depreminden sonra Dulkadiroğlu’nda birçok bina Doğukent, Güneşevler ve Trabzon Caddesi ilçenin büyük bir bölümü çok büyük yara aldı. Bu yaralara rağmen Necati Okay sakinliğini koruyarak vatandaşın her zaman yanında oldu. Bundan sonraki dönemde bulunduğu yerin öneminin ve sorumluluğunun öyle farkına vardı ki bundan sonra canla başla çalışarak Dulkadiroğlu’nu bir an önce toparlanmasına ve vatandaşların rahatlık ve ferah ortamda yaşam sürmesine çok büyük katkıları olacaktır.

Şehrimizin kırsalda kalan mahalleleri ile özellikle de Bertiz bölgesindeki mahallelerin yolları ve diğer yatırımları da gözardı etmemek gerekir.

Yalnız şu da vardır ki vatandaşın en çok şikâyet ettiği konulardan bir tanesi belediye başkanı haricindeki yönetim, biz de başkandan bu sorunun cevabını istemiştik ve yeni belediye yönetiminin tamamen değişeceğini yeni yönetimimizle Kahramanmaraş’ın ve Dulkadiroğlu ilçemizin kalkınması için mücadelemizi vereceğim ve bir an önce ayağa kaldıracağız sözünü vermişti.

Gelelim projelerini projelerinde dikkatimi çeken Millet Ormanı ve otopark, Doğu imar planı yani Alıç Sekisi bölgesi, Oto Galericiler Sitesi bunların yanı sıra diğer rutinleri saymıyorum. Yani Necati Okay Başkanın bu dönemde kolları sıvayarak gayretle çalışma isteğini gördüm.

Memleketimiz için bir çivi çakan bizim için baş tacıdır. Necati Başkan’a buradan yazmış olduğum yazıda biraz olsun ipleri kendi eline alması, başkalarının eliyle iş tutulması, vatandaşın gözünden kaçmıyor. Necati Okay başkan tanıdığımız kadarıyla köklü bir aile. Parayla pulla da işi yok, aileden zengin ama şöyle bir sorumluluğu var. Devletin ve milletin malına parasına el uzatanın elini kırması gerekir. Bizler Necati başkanın şahsını takdir eder ve severiz. Bazı eksiklikleri ve yaptığı güzellikleri de dile getirmekten çekinmeyiz.

Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum ve inşallah memleketimiz adına hayırlısı olsun. Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın da inşallah doğru karar vererek sizleri destekleyeceğini ve umut içerisinde yaşamlarını sürdüreceklerini düşünüyorum. Umudumuzun kırılmaması dileğiyle Allah’a emanet olunuz…



Bu yazı 754 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI