Bugun...
Bizi izleyin:



CHP Dulkadiroğlu Meclis Üyesi Demircioğlu: ‘‘Yıl 2021 Hala Altyapı Sorunu Var!’’

Tarih: 09-02-2021 12:47:37 + -


CHP Dulkadiroğlu Meclis Üyesi Demircioğlu: ‘‘Yıl 2021 Hala Altyapı Sorunu Var!’’


CHP Dulkadiroğlu Meclis Üyesi Demircioğlu: ‘‘Yıl 2021 Hala Altyapı Sorunu Var!’’

Cumhuriyet Halk Partisi Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi İbrahim Demircioğlu son günlerde yapmış olduğu muhtar ziyaretlerini değerlendirdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi İbrahim Demircioğlu özellikle Dulkadiroğlu şehir merkezine yakın mahallelerindeki  yapmış olduğu ziyaretler neticesinde muhtarların ve vatandaşların ilettiği sorun ve eksikliklerin notlarını aldığını ilgili makamlara ileteceğini ifade etti.

 

Demircioğlu açıklamasına şöyle devam etti ;

“ 31 mart 2019’da Dulkadiroğlu Belediye meclisine  seçildikten  sonra  kırsal  olarak adlandırılan mahallelerimize ziyaretler gerceklestirmistik. Bu mahallelerimizin bir çoğundaki vatandaşlarımızla sıklıkla görüşüyorum ama merkezdeki mahallelerimize yapmayı planladığım ziyaretleri pandemi dolayısı ile ertelemek zorunda kalmıştım.Son bir kaç haftadır merkezde bulunan mahalli idarelerimizin ilk yüzü olan vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için başvurdukları muhtarlarımıza iştiare ziyaretlerime devam ediyorum. Bu ziyaretler hem tanışma hem de sorunları dinleyip ilgili birimlere iletme noktasında faydalı oluyor. Ziyaret ettiğim mahallerimizin bulunuduğu mevkii olarak çeşitli sorun ve eksiklikleri var. Gerek Dulkadiroğlu Belediyesi’nin sorumluluğunda olan bölgelerde ve Büyükşehir Belediye’sinin sorumluluğunda olan bölgelerde son iki yıldır hizmet alma konusunda ciddi oranda eleştiriler var. Bazı mahallelerimiz merkez bir kaç kilometre uzaklıkta olmasına rağmen hala bir çok eskiklikleri var. “ ifadelerini kullandı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi İbrahim Demircioğlu özellikle deprem bölgesindeki mahallelerin hala altyapı ve doğalgaz sorunlarıyla uğraştığını ifade etti ve açıklamasına şöyle devam etti;

 

YIL 2021 OLDU AMA HALA ALTYAPI SORUNU VAR

“Şehrimizin bazı bölgeleri özellikle de Dulkadiroğlu bölgesinin büyük bir kısmı birinci derece de deprem bölgesi üzerinde oturuyor. Bir çok mahallemiz olası bir depremde yerle bir olabilir. Bunca riske rağmen gezip bizzat şahit olduğum bu mahallerimize yüksek katlı imar planı verilmiş. Bu bölgelerimizde alüvüyon zemin denilen zemin üzerine kurulu bu yüksek katlı yerler ve imar planı insan hayatı için büyük risk taşıyor. Deprem riskinin devam ettiği mahallelerimizin yanı sıra özellikle kış aylarında yaşanan olumsuz hava koşullarından etkilenen bir çok mahallemiz var. Alt yapı sorunu sebebiyle evleri her kış su altında kalan vatandaşlarımız var. “

 

NOTLARIMIZI ALDIK İLGİLİ MAKAMLARA İLETECEĞİZ

Demircioğlu açıklamasının devamında “ Bu memleket bizim buradaki vatandaşlar bizim komşularımız , akrabalarımız hemşerilerimiz bu sorunlar hepimizin a partisinden , b partisinden , c partisinden olana ait sorun değil bir evde her partiye oy veren vatandaşlarımız var aynı çatıda aynı sorunları yaşıyorlar. Bu sorunlar iktidar parti üyesi muhalefet parti üyesi diye ayrım yapmıyor. Yağan yağmur da iktidara oy vereninde , muhalefete oy vereninde evini su basabiliyor. Muhtarları ve vatandaşlarımızı ziyaretten elde ettiğimiz bilgiler ışığında öncelikle Dulkadiroğlu Belediyemiz bölgesindeki sorunları belediye meclisimizde dile getireceğiz. Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki bölgelerdeki sorunları da ilgili makamlara ileterek vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında çalışmaya devam edeceğiz...” ifadelerini kullandı.




Bu haber 6758 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI