Bugun...
Bizi izleyin:



MARFİ OTOMOTİV’E BRONZ BAYİ ÖDÜLÜ

Tarih: 08-03-2019 13:40:52 + -


MARFİ OTOMOTİV’E BRONZ BAYİ ÖDÜLÜ


MARFİ OTOMOTİV’E BRONZ BAYİ ÖDÜLÜ

 

Fiat Türkiye Ceo’su Cengiz Eroldu, 2018 Yılının Performansı ile İlk 3 Bayi Arasına Giren ve birçok başarıya imza atan Marfi Otomotiv Kahramanmaraş Bayisini Bronz Bayi Ödülüyle ve Marfi’nin tüm çalışanlarını Çeyrek Altın ile ödüllendirdi.

Tofaş Ceo'su Cengiz Eroldu Ve Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç'ın Katılımı İle Marfi Otomotiv Bayisinde Gerçekleştirilen Ödül Törenine, Marfi Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul Ve Marfi Otomotiv Genel Müdürü Ahmet Melih Sezal İle Tüm Satış Ve Servis Personeli Katıldı.

Abdulkadir Kurtul: ‘’Bu başarıların devamını istiyoruz; inşallah seneye bronza değil, bir üstünü çünkü her zaman iyinin iyisi vardır. Biz her zaman iyisine talibiz. Burada bu arkadaşlardan bunun sözünü istiyorum tabi hem Marfi tarafından, hem de Tofaş’tan destek istiyoruz. Biz Tofaş’ın desteğinin dışında bunu başaracağımıza inanmıyoruz. Şimdiye kadar bu desteği gördük, bundan sonra da göreceğimize inanıyorum. Marfi’deki arkadaşlarında bu desteğin karşılığını verip bir üst ödülü istiyor olduklarını görüyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Türkiye Ceo’su Cengiz Eroldu: ‘’Kadir Bey’e teşekkür ediyorum, bizi bir seneden daha az bir zamanla ikinci kez Kahramanmaraş’a getirdiniz. Kahramanmaraş’a gelmek her zaman bizim içinde keyifli ama bu sefer açılışa değil bu gururu sizlerle paylaşmak için buradayız. Fiat’ın Yönetim ekibi de Tofaş’ın üst yönetimi de bugün sizlere bu başarınızdan dolayı teşekkür etmek için buraya geldi. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Tabi ki ülkemiz de bu arada ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyor ama bizim bu dönemde yaptığımız satışlar ve aldığımız başarılar bence daha da önemli çünkü; Biz Fiat markası olarak Türkiye’de sattığımız her 100 otomobilin 94’ünü Türkiye’de üretiyoruz, Türkiye’nin en büyük yerli firmasıyız. Sizlerin de burada sattığınız her otomobil bizim ürettiğimiz her otomobil gibi ülke ekonomisine katma değer yaratıyor. Bu çalışmaların sonucun da ve bizim yeni modellerimizin devreye girmesiyle baktığımız zaman 2016 yılında Türkiye’de yerli otomobillerin Türkiye otomobil pazarındaki payı %20’yken; 2018 sonunda 30’a çıktı, Ocak ayında 38 oldu, Şubat ayının rakamlarını henüz görmedik ama orada da 40’ın üzerine çıkan yerli üretim payı göreceğiz. Bunu hep beraber başarıyoruz. Tabi ki biz ticari işletmeleriz ama bir yandan da içinde bulunduğumuz ülkeye, Türk insanını kaliteli ürünle buluşturmak ve diğer yandan da ihracat yapmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunma görevimiz var, bunu da en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Marfi’nin tabi bu kadar kısa zamanda da böyle bir sıçramada da atılım yapması tüm çalışanlarıyla birlikte bizi de biraz şaşırttı ama ben Nisan ayında burada açılışı yaparken söylediklerimi hatırlıyorum; tabi Kadir Bey’inde sanayici olması bizde sanayiciyiz, o açıdan da ortak bir yerimiz var.  Sanayici olduğu zaman insan her konuda çok titiz oluyor her işin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bence siz de yaptığınız işi en iyi yapmaya gayret ettiğiniz için bu kısa zamanda bu sıçramalı sonucu elde ettiniz. Türkiye’de ki teşkilatta şaşırdı nasıl oldu da, daha showrumunuzu yeni açtınız, bayiniz ilk üçe girdi diye, bende Kadir Bey’e katılıyorum önemli olan kupayı buraya getirmek değil, buradan çıkartmamak. Bu kupayı buraya getirdiniz inşallah çıkarmayacaksınız, hep birlikte daha büyüğünü kutlayacağız.’’ şeklinde konuştu.haber/http://www.maraskenthaber.com




Bu haber 40703 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Otomobil Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI